738 Öğrenci Mezuniyet Töreninde Buluştu
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde eğitimlerini tamamlayan 738 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi. Tören, Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Meral Yüzbaşıoğlu Başarı Belgesini Aldı
Sanat Tarihi Bölümü’nü birinci olarak bitiren 62 yaşındaki Meral Yüzbaşıoğlu, mezuniyet töreninde başarı belgesini alarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. Tören sırasında yemin eden Yüzbaşıoğlu, kep fırlattı.
“Üçüncü Üniversitem”de Mezun Oldu
34 yıldır ihracat yapan bir şirketin kurucusu olan Yüzbaşıoğlu, mezuniyet coşkusunu “Bu üçüncü üniversitem. Yıllar önce ‘Keşke burada bir üniversite olsaydı ve ben de bu üniversitede okusaydım’ diye hayal kurdum. Yıllar sonra burada üniversiteden mezuniyet kısmet oldu” sözleriyle dile getirdi.
Okuma sevgisinin ailesinden geldiğini belirten Yüzbaşıoğlu, çocuklarının ve eşinin de iyi okullarda başarılı eğitimler aldığını kaydetti.