Pendikspor, İstanbulspor’u Evinde Ağırladı
Siltaş Yapı Pendikspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında İstanbulspor’u konuk etti. Haftaya alt sıralarda giren iki takım arasındaki mücadele büyük heyecana sahne oldu.
Halil Akbunar’ın Son Dakika Golü
Maç boyunca denge içinde geçen karşılaşmanın kritik anında Pendikspor, 90+7. dakikada Halil Akbunar’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve sahadan galip ayrıldı. Bu gol Pendikspor’a önemli bir 3 puan kazandırdı.
İstanbulspor 10 Kişi Kaldı
İstanbulspor, 75. dakikada Modestas Vorobjovas’ın kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı. Bu durum, Pendikspor’un üstünlüğünü daha da artırdı ve son dakikada gol bulmalarını kolaylaştırdı.
Pendikspor’un Ligde Kalma Umudu
Beş maçlık mağlubiyet serisini bu galibiyetle sonlandıran Pendikspor, puanını 29’a yükselterek ligde kalma umutlarını tazeledi. Diğer yandan İstanbulspor ise 13 puanda kalarak galibiyet hasretini 9 maça çıkardı.